- Noticia patrocinada por -
MASERVICIOS Inmobiliaria
telllfy
L’FCF continua promovent el futbol i futbol sala femení de tot el territori i, per aquest motiu, enviarà logotips amb la imatge d’aquest projecte per a estampar-los a les samarretes de totes les jugadores.

Les samarretes dels equips femenins lluiran brodats d’#OrgullosaEn el marc del projecte #Orgullosa, la Federació Catalana de Futbol ha aprovat una sèrie de mesures per promocionar i potenciar, encara més, el futbol i futbol sala femení català. Una d’aquestes accions és que en tots els partits femenins els dos equips surtin al camp amb les mànigues de les samarretes brodades amb el logotip d’#Orgullosa.

En els propers dies, l’FCF farà arribar a cada club uns logotips brodats de la campanya per enganxar (planxats i cosits) a les samarretes de joc, tant de la primera com de la segona equipació, d’acord amb les instruccions que es mostren en aquest vídeo:

Totes les jugadores federades rebran el brodat d’#Orgullosa per tal de cosir-lo a la samarreta. A partir del registre de llicències de l’FCF, s’han enviat a tots els clubs de Catalunya els brodats i les instruccions de com aplicar-lo. Tanmateix, a continuació responem algunes de les preguntes més habituals:

Qui rep els brodats?

El club, i serà el responsable de repartir-los entre les jugadores, també a aquelles que juguin en equips mixtos. Els pot rebre via missatger o bé via correu postal. En tots dos casos va dirigit a l’atenció del Sr./Sra. President/a del club.

Quan els rebrem?

Durant el mes d’octubre.

Si no el rebo?

Primer de tot demana’l al teu club. Si en el club tampoc tenen constància d’haver-lo rebut, cal que ells contactin amb la delegació territorial de l’FCF més pròxima.

Quin dia l’he de posar?

Tan bon punt tinguis el brodat ja pots enganxar-lo a les samarretes.

L’he d’enganxar a la màniga esquerra o es pot posar a la dreta?

Idealment, tothom l’ha de portar a l’esquerra. Hi ha casos, però, en què hi ha elements que ho impedeixen (escuts, patrocinadors, trames de la samarreta, etc.), per tant, es poden posar a la dreta. En cas que no es pogués aplicar a cap de les dues mànigues, s’ha de contactar amb la delegació territorial de l’FCF més pròxima.

Cal cosir-lo?

Sí, per tal de garantir que duri tota la temporada.

Cal planxar-lo?

Si s’ha cosit bé no és necessari, però ho aconsellem per tal que quedi perfectament subjecte.

L’ha de portar el cos tècnic?

En el seu cas és opcional. De totes maneres, en els enviaments d’equips hi ha uns brodats extra per si el volen lluir igual que les jugadores de l’equip.

Per qualsevol aclariment o consulta, pots posar-te en contacte amb el teu club, amb la teva delegació de l’FCF o amb el departament de Futbol Femení al telèfon 93- 265 24 77, ext. 14, o via correu electrònic a l’adreça futbolfemeni@fcf.cat.

Gràcies pel vostre suport

Una altra de les mesures que es porta a terme és la sortida de les jugadores al terreny de joc o a la pista mostrant dues banderes, una taronja amb el lema #Orgullosa, i una segona de color ver amb la frase ‘Gràcies pel vostre suport’, fent referència al recolzament que donen cada cap de setmana familiar i amics de les jugadores que assisteixen als camps de futbol i als pavellons de futbol sala per animar-les des del respecte i el civisme.

[Fuente: http://fcf.cat]

- Noticia patrocinada por -
Pasarela de pago