- Noticia patrocinada por -
MASERVICIOS Inmobiliaria
telllfy
Els jugadors debutants començaran la lliga el 22 d’octubre i la competició constarà de dues fases, una per proximitat geogràfica i l’altre segons el nivell dels equips.
Els Debutants iniciaran la competició a l’octubre
Foto: FCF

Amb la finalitat de promoure la participació d’equips Debutants en el futbol d’iniciació organitzat per la Federació Catalana de Futbol, s’han definit una sèrie de mesures especials que s’aplicaran en la categoria Debutants durant aquesta temporada 2017-18. Aquestes són:

  • La competició es disputarà en la modalitat de Futbol 5, la més adequada tècnicament per als futbolistes d’aquestes edats.
  • Podran participar-hi els/les futbolistes nascuts/des els anys 2012 i 2013. Prèvia petició, també s’autoritzaran els del 2014.
  • L’arbitratge serà íntegrament subvencionat per l’FCF, sense cap cost per als clubs.
  • La quota de la Mutualitat de Futbolistes corresponent a l’equip “Debutant” també serà subvencionada per l’FCF.
  • No serà necessària la inscripció de tècnic titulat.
  • Hi haurà una subvenció del 50% de la quota de la Mutualitat de Futbolistes corresponent al jugador. Per tant, serà de 18,93 euros.

L’inici de la competició està previst pel diumenge 22 d’octubre de 2017 i es dividirà en dues fases. En la primera, les agrupacions seran per proximitat geogràfica; mentre que en la segona les agrupacions es faran d’acord amb el nivell dels equips que hagin participat en la primera fase.

Els equips que vulguin participar ja es poden inscriure a través de la Intranet federativa. El termini finalitza el dissabte 30 de setembre de 2017.

Fuente: FCF

- Noticia patrocinada por -
Pasarela de pago