- Noticia patrocinada por -
MASERVICIOS Inmobiliaria
telllfy

COMUNICAT

A la atenció Mares i Pares,
La Junta Directiva de la U.D. Viladecans us vol convidar a la presentació del nou Projecte Esportiu per la propera temporada 2.019-2.020 a la Sala Petita d’Atrium dilluns 29 d’Abril a les 19:00 hores.


El fet de donar rellevància a aquesta presentació, ve donat per la importància per part de la Entitat en el nou Projecte, on per una part presentarem l’acord amb la prestigiosa Acadèmia de Futbol MBP SCHOOL OF COACHES, i es farà relleu al nou organigrama de Coordinadors per les diferents categories i edats.


Amb aquest nou Projecte també volem aconseguir un desig molt important per a nosaltres: l’apropament de les mares i pares al club. A més us presentarem les novetats al respecte que creiem que aportaran beneficis molt positius per a tots plegats.


El club, aprofitant les noves instal·lacions i les que estan pendents d’esser construïdes, vol fer un tomb important en la formació i tecnificació del futbol del nostre Club. Vol ser una referència com a Entitat a la nostra ciutat i, perquè no, a la nostra comarca. És el nostre desig que els vostres nens i nenes juguin a futbol a la nostra ciutat. Volem ser el Club de referència de Viladecans i aprofitar el Centenari del mateix el proper any 2.020.


Necessitem de la vostra presència en aquest acte i us convidem a fer un esforç per poder assistir-hi i fer honor al nostre hashtag del club: #TotSomUDV.


Per a qualsevol informació al respecte només heu de passar per les nostres oficines.

Moltes gràcies per tot i US ESPEREM !!! NO FALTEU !!!


UDV (JUNTA DIRECTIVA)


- Noticia patrocinada por -
Pasarela de pago