- Noticia patrocinada por -
MASERVICIOS Inmobiliaria
telllfy
Els diferents ponents que participen en l’acte analitzaran la situació actual del futbol femení català i detallaran casos d’èxit en l’àmbit nacional i internacional.

El projecte #Orgullosa, protagonista del 6è Dia de l’EntrenadorL’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat acollirà el proper 2 de febrer el 6è Dia de l’Entrenador, un acte organitzat pel Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol. El focus d’aquesta edició estarà posat en el projecte #Orgullosa que impulsa l’FCF per promocionar el futbol i futbol sala femení català durant les properes temporades. La novetat més destacada d’enguany serà la unificació de la jornada de ponències amb l’entrega de guardons als entrenadors catalans que han assolit èxits rellevants durant la temporada 2016-2017.

Aquesta edició, que s’engloba sota el títol “#Orgullosa, el nou repte del futbol català”, comptarà amb les ponències de la professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport i membre del Grup de Recerca i Innovació sobre Esport i Societat de la Universitat Ramon Llull, Dolors Ribalta; de l’entrenador del primer equip femení del FC Barcelona, Fran Sánchez; de l’entrenador del primer femení del RCD Espanyol, Joan Bacardit; i del màxim responsable de l’Escola d’Entrenadors de la Federació Noruega de Futbol, Dan Eggen.

L’acte començarà amb la presentació del projecte #Orgullosa. A continuació, tindrà lloc la taula rodona “L’evolució del futbol femení: d’on venim i a on anem” moderada per la Doctora Dolors Ribalta i amb la participació de diversos clubs catalans. Tot seguit, es procedirà a l’entrega de guardons. Posteriorment, serà el torn de la conferència “La gestió d’un vestuari femení”, impartida per l’entrenador del primer equip femení del RCD Espanyol, Joan Bacardit, i de la conferència “Planificació d’un microcicle setmanal segons l’anàlisi de l’adversari”, a càrrec de l’entrenador del primer equip femení del FC Barcelona, Fran Sánchez. Tancarà el cicle de conferències el director de l’Escola d’Entrenadors de la Federació de Futbol Noruega, Dan Eggen, amb la seva exposició titulada “El model nòrdic”.

Els entrenadors premiats d’enguany pels èxits obtinguts el curs passat són els següents:

 • Pablo Machín: Per ascendir el Girona FC a la Primera Divisió.
 • Gerard López: Per ascendir el FC Barcelona a la Segona Divisió ‘A’ després d’haver-se proclamat campió de lliga del Grup 3 de la Segona Divisió ‘B’.
 • Ramon Maria Calderé: Per ascendir la UE Olot a la Segona Divisió ‘B’ després d’haver-se proclamat campió de lliga del Grup 5 de la Tercera Divisió Nacional.
 • Arnau Sala: Per ascendir el CF Peralada a la Segona Divisió ‘B’.
 • Xavi Molist: Per ascendir l’UAT Horta a la Tercera Divisió Nacional després d’haver-se proclamat campió de lliga del Grup 1 de Primera Catalana.
 • Pere Belmonte ‘Piti’: Per ascendir el FC Santboià a la Tercera Divisió Nacional després d’haver-se proclamat campió de lliga del Grup 2 de Primera Catalana.
 • Xavier Llorens: Per haver-se proclamat campió de la Copa de la Reina amb el FC Barcelona.
 • Gabriel Francisco Garcia: Per guanyar el campionat de lliga Nacional Juvenil del Grup 3 de Divisió d’Honor amb el FC Barcelona.
 • Javier Reyes: Per guanyar el Campionat d’Espanya amb la Selecció Catalana Sènior femenina de Futbol Platja.
 • Diego Blanco: Per guanyar el Campionat d’Espanya amb la Selecció Catalana Cadet masculina de Futbol Platja.
 • Antonio Mesa: Per guanyar el Campionat d’Espanya amb la Selecció Catalana sub 19 masculina de Futbol Sala per quarta vegada consecutiva.
 • Natàlia Arroyo: Per guanyar el Campionat d’Espanya amb la Selecció Catalana sub 16 femenina.

Els entrenadors que vulguin assistir al 6è Dia de l’Entrenador poden inscriure’s de manera gratuïta fins a l’exhauriment de places fent clic AQUÍ. Un cop dins del Portal del Federat, es pot formalitzar la inscripció a través d’un bàner després d’haver-se registrat com a usuari de futbol.cat. A continuació, el sistema informàtic emet l’entrada pel 6è Dia de l’Entrenador, i envia un correu electrònic amb l’entrada i informació de l’acte. A través d’aquest correu també es pot anular la inscripció.

D’altra banda, tota la informació sobre el programa, els ponents i els premiats es pot consultar fent clic AQUÍ.

Per qualsevol dubte o incidència, podeu trucar al telèfon 93 265 24 77 o enviar un correu electrònic a entrenadors@fcf.cat.

Fuente: FCF

- Noticia patrocinada por -
Pasarela de pago